I love hout: the experience

Alles verandert. De wereld. De mensen. De trends. Maar één ding blijft: ons hart van hout. Wat zouden we zonder. Al sinds 1908 voelen we die ongeremde passie voor hout. En wat delen we die graag met jou. In onze nieuwe showroom in Kontich, bijvoorbeeld. Een thuis voor elke houtliefhebber. Van vakman tot hobbyist.

Alles prikkelt. In onze vernieuwde showroom komen je zintuigen tot leven. Hout in al zijn geuren en kleuren. Verwacht je aan een interactieve, zintuigen-prikkelende, waar-je-mond-van-openvalt ontmoetingsruimte voor iedereen die van hout houdt. Kortom: 400m2 aan experience. Klaar om beleefd te worden. 

Alles digitaliseert. Ook de houtsector. Een digitale deur openen op een scherm op ware grootte? Of op je digitale vloer staan nog voor hij in je woning ligt? Da’s 2022, baby! Omdat een beeld meer zegt dan duizend woorden, installeerden we ook een zes meter lange videowall. Haarscherp beeld. Van veraf én wanneer je er met je neus tegen plakt. Hout heeft er nog nooit zo verfijnd uitgezien. En terecht.