ILH T shirt Natuur

T-shirt I love hout

You love hout, but do you also love T-shirts? Comfortabel, trendy én duurzaam. Want een hart van hout betekent ook een hart voor de natuur. Daarom: 100% bio-katoen van fairtrade landbouw, geproduceerd met hernieuwbare energie en met respect voor de vergoeding en werkomstandigheden van arbeiders. Dat wil toch iedereen?

ILH Rompertje Papa

Rompertje I love hout

Een passie voor hout hou je niet voor jezelf. Die deel je met je kids, je broers en zussen, je wederhelft. Bij uitbreiding keuvel je er ook over met je buren, je collega's en de onbekende waar je je zegeltjes aan geeft in de supermarkt. Maar voor we afwijken: zullen we starten bij de volgende generatie houtliefhebbers?

MAR 231 Ilovehout Merch Pet v02

Pet I love hout

Of je nu Jan, Louise of Mo met de pet bent; voor mensen met een hart van hout nemen wij ons 'I love hout'-petje af. Tenzij er enkele zonnestralen komen piepen, dan houden we het liever op! En als jij ook niet echt houdt van je ogen dichtknijpen wanneer de zon schijnt, dan hebben we voor jou heel wat petjes in petto.

MAR 231 Ilovehout Merch Muts v02

Muts I love hout

Wist je dat je met de letters van 'muts' ook het woord 'must' kan vormen? En dat er binnenkort natte herfstdagen en winterse temperaturen op ons afvliegen? Onze 'I love hout'-muts is daarom een must voor iedereen die tussen september en maart comfortabel het huis uit wil gaan. Of heel 't jaar door, als je wil. Daar worden wij goedgemutst van.

MAR 231 Ilovehout Merch Hoodie v02

Hoodie I love hout

Warm op de werf. Knus aan de kachel. Amusant in het atelier. Jij kiest de locatie en gelegenheid; wij zorgen voor de warmte. En als je niet beslissen kan, dan draag je de 'I love hout'-hoodie maar op honderd-en-één plaatsen waar je komt in je leven. Want je hebt een hart van hout, maar hebt het niet graag koud. Da's een evidentie!

MAR 231 Ilovehout Merch Sweater v02

Sweater I love hout

Cozy, comfortabel en cool; met dat letterrijmpje stellen we je voor aan het zachtste hebbedingetje van onze 'I love hout'-collectie: de sweater that makes your life better. Voor momenten waarop je denkt: "Awel, die airco staat nu wel echt heel erg koud!"; maar ook prima voor buitenshuis. It's sweater weather, baby!

MAR 231 Ilovehout Merch Jas v02

Jacket I love hout

Je bent wat je draagt. Dus draag je maar beter iets leuks. En als je even heel eerlijk bent (want dat kunnen we zijn tegen elkaar): tegen een jacket van 'I love hout' zeg je geen neen. Want je houdt van trendy items, smaakvolle kledingstukken en jassen met ritsen in plaats van knopen. Want waarom moeilijk als het ook makkelijk kan?

MAR 231 Ilovehout Merch Windjack v02

Windjack I love hout

De Rose to your Jack. De Jack to your Sparrow. Of de Jack to your Russel. Dat jij en onze 'I love hout'-windjack bij elkaar passen, staat in de sterren geschreven. Van zacht briesje tot de guurste winterse wind; deze windjack is de ideale compagnon tijdens elke (on)voorspelbare weersomstandigheid.