Haal de wereld in huis

Shinnoki, Nordus en Querkus: onze drie nieuwe, wereldse fineercollecties. Drie no-nonsense fineercollecties die naast esthetisch, ook nog eens verrassend milieuvriendelijk zijn.

Het platenspectrum. We kunnen je er veel over vertellen, maar het liefst hebben we het vandaag over de fineerplaat; een mooi alternatief voor massief hout. Fineerplaten geven namelijk een milieuvriendelijke touch aan je woning, want ze worden gemaakt uit dungesneden stroken hout. Slechts 0,6 tot 1,5 millimeter dun zijn ze. Je gebruikt dus minder hout voor dezelfde oppervlakte en net daarom ben je er dat tikkeltje ecologischer van af. De houtstroken worden samengevoegd tot één groot vel en op een basisplaat geplakt. Qua look-and-feel leunt dat resultaat sterk aan bij massieve platen, maar ga je dus voor een milieuvriendelijkere variant. Goed voor het milieu. Goed voor je kinderen.

Ontdek Shinnoki, Nordus en Querkus

En als het wat meer mag zijn... Sinds kort vind je bij ons drie nieuwe fineercollecties van Decospan: Shinnoki, Nordus en Querkus. Van een Scandinavische uitstraling tot een Amerikaanse look; met die drie collecties haal je de wereld in huis. Een leuk weetje: de showroom in Kontich is ondergedompeld in Shinnoki-hout. Kom zeker eens een kijkje nemen!

Ook op ilovemaatkasten.be

Shinnoki is sinds kort ook beschikbaar om zelf je maatkast mee samen te stellen. Ontwerp je kast in 1-2-3 in onze configurator!