De toekomst van maatkasten is digitaal

Kinderspel. Een fluitje van een cent. Iets van niets. We hebben geen glazen bol, maar één ding weten we zeker: die woorden neem je ergens in september 2022 in de mond. En op hetzelfde moment steek je jouw gepersonaliseerde maatkast in elkaar. Mark our words.

We zijn geen toekomstvoorspellers, maar af en toe wagen we ons wél aan grote beloftes. Onze collega Stef Beldé ook. Stef is – net zoals wij – geen helderziende, maar maatkasten; daar durft hij een en ander over te voorspellen. Dat de consument van morgen z’n maatkasten online bestelt via ilovemaatkasten.be, bijvoorbeeld, een 3D-configurator waarmee jij je kast volledig op maat samenstelt.

(Maat)kastenliefhebber, deze is voor jou

Met ilovemaatkasten.be richten we ons op jou, beste digitale kastenliefhebber. Jij die massaal ging verbouwen in de coronaperiode. De één al wat behendiger dan de ander. Jij als multi-klusser. Of als multi-kluns. Maar vooral: jij die van gemakkelijke dingen houdt in het leven. Geen gedoe. Geen discussies.

“Particulieren willen thuis een afgewerkt product ontvangen dat tot in het kleinste detail in orde is. Geen heen-en-weer geloop naar de doe-het-zelf zaak meer; ze willen er thuis meteen mee aan de slag gaan.”

Stef Beldé


Stef kan het beamen: “De vraag naar ilovemaatkasten.be kwam er vooral van particulieren. Zij willen thuis een afgewerkt product ontvangen, dat tot in het kleinste detail in orde is. Geen heen-en-weer geloop naar de doe-het-zelf zaak meer; ze willen er thuis meteen mee aan de slag gaan. Alles digitaliseert en net daarom is het vandaag de dag zo’n interessant idee.”

Maar ilovemaatkasten.be is er ook voor de twijfelaars onder ons. De digitale kastenliefhebbers die – af en toe – wat goede raad kunnen gebruiken. Van een aannemer bijvoorbeeld. De configurator is zo ontwikkeld dat jij, beste digitale kastenliefhebber, hem samen met je aannemer kan doorlopen. Gebruiksvriendelijk én eenvoudig, dus.

Jij het design, wij de rest

Een rolmeter, inbussleutel en een paar handige handen. Meer hoef je niet in huis te hebben om een maatkast te installeren. En al zeker niet wanneer je ze bestelt via ilovemaatkasten.be. Je geeft de afmetingen in (samen met je aannemer, bijvoorbeeld) en wij berekenen welke dimensies elke kast nodig heeft om het geheel in je interieur te laten passen. Laat de creatieveling in jezelf gerust los, want jij bepaalt de details: van lades en deurhendels tot kleuren en materialen. Wij doen de rest. Daar kan je op vertrouwen.